В името на рейтинга Димитър Рачков се подигра със свои

...
 В името на рейтинга Димитър Рачков се подигра със свои
Коментари Харесай

Войната на предаванията: Рачков се изгаври в ефир с Алекс Раева и Краси Радков

 В името на рейтинга Димитър Рачков се подигра със свои положителни сътрудници и другари.  Алекс Раева и Краси Радков са гневни и сигурно няма да преглътнат елементарно обидата. Те водят конкурентното шоу „ Денсинг страрс “.

" Като не сте удовлетворени от нас, вземете за водещи Краси Радков и Алекс Раева - те са свободни. О, чакай, водят по 6 часа друго шоу, а ние тук за 3 часа и половина и айде. Зрители може да нямат, те си водят " – изкоментира в ефирно време Рачков и вбеси аудиторията.

Определено на феновете не им направи добро  усещане, че по подобен метод унижава сътрудниците си. Те дефинираха постъпката му като егоцентрична и допускат, че ще докара до загуба на симпатизанти. Не е добре цялото предаване да мине в рецензия за конкуренцията, разясняват фенове.

Рачков най-безцеремонно твърди, че „ Денсинг старс “ няма фенове, а той самият е  един от тях, тъй като е осведомен с елементи от шоуто.

„ Докъде стигна малкия екран и къде е етиката “ – разясняват гневни почитатели в мрежата.

За разлика от годините, „ Капките “ към този момент не е най-гледаното шоу. „ Денсинг старс ” прикова зрителския интерес.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР